Skip to content

Recensies

Jennie is een hele lieve vrouw

Ik heb haar een aantal keren in het echt ontmoet. Helaas wonen we niet bij elkaar om de hoek. Daarom heb ik gekozen voor een behandeling op afstand in plaats van naar haar toe te gaan. Ze heeft deze gegeven en ook nog via de pendel gevraagd hoe het komt dat ik ’s nachts zo onrustig ben. Het antwoord was dat mijn stopcontact lekt. Hier zou ik zelf nooit achter gekomen zijn. In afwachting van mijn zwager die het stopcontact gaat maken, ben ik aan de andere kant van mijn grote tweepersoonsbed gaan slapen. Tot mijn verbazing is de onrust zo goed als weg. Ik heb hier super blij mee. Wat mij betreft is het echt een aanrader om naar Jennie toe te gaan of te kiezen voor een behandeling op afstand.

Een bijzondere ontmoeting met de lieve, warme Jennie

Op mijn 51ste verjaardag kreeg ik een vrouwenverwenmiddag als kado van mijn man. Een bijzondere ontmoeting met de lieve, warme Jennie. Direct bij de deur laat zij alle spanning wegvloeien. De energetische behandeling en gezichtbehandeling voelt als een groot kado, eerlijk en rijk, tussendoor de coaching gewoon omdat dit er ook mag zijn. De verwennerij in de vorm van lekkers en echte aandacht maken deze belevenis tot een feest. Met hernieuwde energie kan ik weer op weg! Bedankt. Ik hoest al weken waardoor slecht slapen. Heb een reikie behandeling gehad gister en nu de hele nacht door geslapen . HEERLIJK Jennie neemt je direct mee in haar heerlijke energie. Een behandeling voelt als thuiskomen. Wil je jouw innerlijke en uiterlijke zelf verwennen dan is Jennie een mega aanrader. warme groet

Dit is mijn dagelijkse make up nu.

Met dank aan jouw adviezen. heel blij mee

Aaaahhhh, wat super lief Jennie ,

Je bent lieve vrouw. Jaaaa ben ook heel blij dat het nu beter gaat !!

Nogmaals bedankt voor deze heerlijke beleving. Ik geniet er nog van.

Ff laten weten.

Nu bijna een week later…..zo anders in mijn gevoel en hoe ik de wereld kan zien/beleven en dus tegemoed kan treden. Niet alleen ik blij óók de mensen om mij heen! De zon schijnt en wolken drijven voorbij. Bedankt lieve Jennie! Jij hebt mij weer op weg geholpen met vertrouwen en plezier de toekomst in.

Jennie staat voor positieve energie!

Een flinke boost met good vibes, krijg ik van haar. Ze is enorm to the point en windt er geen doekjes om . Ik vind haar geweldig

ik geniet van de (h)eerlijke live-streams van Jennie.

Oprecht vanuit het hart! zo puur!! aanrader om haar pagina te volgen en geen live moment meer te missen! lol en serieus in afwisseling.

Haar eerlijk-,oprecht- en puurheid! Prachtig mooi mens!

Jenny is open, eerlijk en oprecht, no nonsens.

Ze verteld wat ze wil vertellen, zoals zij het wil vertellen, en heel belangrijk met een flinke doses humor.

Nog hartelijk bedankt voor de heerlijke middag .

Het was heerlijk ontspannend en wil toch ff kwijt dat wij jou een hele lieve, leuke vrouw vinden en de behandeling heerlijk vonden. Ik volg je nu via facebook en kom zeker bij jou terug.

Lieve Jennie dankjewel voor de fijne middag en jou positieve energie ik voel me heel blij .

Hoi Jennie, het lot oid het gewild dat ik juist op 3 januari bij jou ben geweest.

Die week, vrijdag, kregen we te horen dat mijn schoonmoeder stervende was. De zondagnacht is ze overleden, gisteren was de uitvaart. Het persoonlijke afscheid en de week daarna heb ik volledig op mijn manier gedaan. En mijn man ging er zelfs in mee. Zo hebben ma en wij goed afscheid van elkaar kunnen nemen. Het woord zachtmoedig kwam toen en de afgelopen week in alle facetten terug. Heel mooi.

Lieve Jenny

Dank je wel voor je energie, warmte, voor wie je bent. Kortom de fijne en bijzondere dag die we hebben gehad.